Ontwikkel je talent

Vergroot je impact als leider

Benut 100%

van je capaciteiten

Hi,

Ik ben Lies Goezinne. 

Mijn missie is dat jij, als leidinggevende, 100% van je capaciteiten benut.

Talented Leaders

Uit onderzoek blijkt dat men slechts 40% van zijn capaciteiten gebruikt. Stel je eens voor: wat zou je allemaal nog meer kunnen bereiken als je ook die andere 60% weet te benutten!

Onlangs ben ik Talented Leaders gestart om dit voor elkaar te krijgen.

Wie ben ik

Ik ben bedrijfskundige en geef ruim 20 jaar leiding. Sinds 10 jaar ben ik gelicentieerd trainer & coach in persoonlijke ontwikkeling bij Human Quality Management NV. Recentelijk ben ik erkend KernTalentenanalist bij CoreTalents NV.

Meer impact

Ik gun jou het inzicht in wie je bent, welke talenten je hebt en wat je intrinsiek motiveert. Je leert hoe hoe je als leidinggevende nog meer invloed kunt uitoefenen en mensen mee kunt krijgen.

Zeezeilen en leiderschap

Een grote passie van mij is zeezeilen. Recent heb ik weer ervaren hoe machtig het is om te zeezeilen. Alle elementen van leiderschap komen aan bod tijdens het zeezeilen.

Mijn droom

Mijn droom is een VIP arrangement voor leidinggevenden. Alles wat in het ‘Ontwikkel je leiderschap’ programma wordt in de praktijk gebracht. Waarbij jij letterlijk aan het roer staat, de koers bepaalt, anticpeert op onvoorziene omstandigheden en het beste uit je team haalt!

Direct resultaat!

Ik heb gedurende mijn carrière diverse loopbaantrajecten doorlopen en talentcoaching gehad. De KernTalentenmethodiek is uniek in zijn soort! Ik sta versteld dat het mogelijk is om vanuit mijn kindertijd te weten wie ik ben en wat mijn passies zijn. Sommige passies was ik vergeten, ik heb mezelf herontdekt. De uitkomsten van de KernTalentenanalyse heb ik nog dezelfde dag gebruikt in een acquisitiegesprek. Met succes, want ik heb de opdracht binnen gehaald!

Laura Geurtsen, Verander Manager

Ben je geïnteresseerd in een van de programma’s?

contact@talentedpeople.eu